MrSpike, dokładnie
[O2] Hak do Octavii II z czujnikami cofania.Czy musi być org
Zwiń
X
-
[O2] Hak do Octavii II z czujnikami cofania.Czy musi być org
Czy do wersji Elegance O2 z czujnikami cofania musi być orginalny komplet wiazka + hak Skody ( Kpl 2500zł )? Pytałem w dwóch ASO i twierdza , że montowali nieorginalne wiązki el. ale sa z nimi problemy wiec lepiej zamontować na orginalnych częściach Skody . Macie jakieś rozeznanie w tym ? Dzieki za pomoc.Srebrna O2 1,9 BXE Elegance
----------------------------------
Było: 114 KM - 277 nm
Jest: 142 KM - 329 nm by Rogalotti
-
-
Zamieszczone przez Andi Łódźmusi być orginalny komplet wiazka + hak Skody
musisz tylko pamietać, żeby przekodowac moduł tak aby parktonik "wiedział", że ma hakprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Re: Hak do Octavii II z czujnikami cofania.Czy musi być org
Zamieszczone przez Andi ŁódźCzy do wersji Elegance O2 z czujnikami cofania musi być orginalny komplet wiazka + hak Skody ( Kpl 2500zł )? Pytałem w dwóch ASO i twierdza , że montowali nieorginalne wiązki el. ale sa z nimi problemy wiec lepiej zamontować na orginalnych częściach Skody . Macie jakieś rozeznanie w tym ? Dzieki za pomoc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez Andi Łódźmusi być orginalny komplet wiazka + hak Skody
musisz tylko pamietać, żeby przekodowac moduł tak aby parktonik "wiedział", że ma hak
Rzecz w tym, że po przypięciu przyczepy czujnik wsteczny parkowania cały czas sygnalizowałby "obiekt blisko tyłu samochodu".
Dlatego po wpięciu się wtyczką instalacji elektrycznej przyczepy czujniki z tyłu muszą się wyłączyć!
Pozdrawiam,Starik, ale jeszcze lata ... SCOUTem
Komentarz
-
-
Odgrzewam Temat
Znalazłem Hak w Zdzisławhaki z 310 zł plus wiązka 270 zł.Orgilal wypinany ok 2300-2600 Ponieważ nie jestem tzw. " lewusem" zastanawiam się nad własnoręcznym montażem. Ew. trzeba będzie w komputerku coś zmienić i stad moje pytanie do forum:
Czy ktoś zna kogoś na Łodzi i czy mi pozmienia to w kompie?O3 1,4 TSI 140KM MY2015
BMW7 5,0L 367KM MY2006
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AndiiHak w Zdzisławhaki z 310 zł plus wiązka 270 zł
Zamieszczone przez AndiiOrgilal wypinany ok 2300-2600
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Odgrzewany kotlet
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez AndiiHak w Zdzisławhaki z 310 zł plus wiązka 270 zł
Zamieszczone przez AndiiOrgilal wypinany ok 2300-2600
http://allegro.pl/hak-holowniczy-wyp...304367696.html
Tylko jeszcze pytanko apropo gniazda czy 7 czy 13 PIN? Nasze standardy to chyba 7 a zachodnie to 13.
Czy te elementy pasują ze sobą po zastosowaniu odpowiedniej przelotki?
Gdyby był ktoś z Łódzkiego kto się bawi podłączanie takowych wiązek to proszę o kontakt, chętnie skorzystam z porad. ( ku obopólnej radości z osiągniętego sukcesu :-) )
Pozdrawiam.O3 1,4 TSI 140KM MY2015
BMW7 5,0L 367KM MY2006
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andiizy te elementy pasują ze sobą po zastosowaniu odpowiedniej przelotki
w ASO koszt 47pln
[ Dodano: Sob 20 Lis, 10 10:00 ]
Zamieszczone przez AndiiGdyby był ktoś z Łódzkiego kto się bawi podłączanie takowych wiązek to proszę o kontakt, chętnie skorzystam z porad. ( ku obopólnej radości z osiągniętego sukcesuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
odgrzewam.
co jest z tymi cenami po 1400-1600, co jeszcze trzeba doliczyc do tego:
montaż i...?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marekzubadanie 35 zeta , lepiej kupic ori hak wypinany - nie szpeci tak auta a da sie zamknac w kosztach kolo 700pln
Jestem żywo zainteresowany, tylko obawa; musi chyba zrobic montaż ASO.
A, i czemu salony nie montują haka za np 800 tak, jak alarm fabryczny +- 1600, salonowy 600.
Komentarz
-
-
dziadekk, nie da się
trenuję to od 2 miesięcy
wreszcie SAP mi odpisał co powinno byc u mnie w aucie dołozone(mam fabryczna adaptacje do haka)
o ile sam element ori w idealnym stanie to koszt ok 400pln to wiązki ori są nie do zdobycia(poza niektórymi modelami ktore ma misiek_wro) poza ASo
koszt wiązki od 800pln(krótka) do 1100(długa)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
szkoda, taki hak to do jedynki zakładałem
tam w opisie aukcji jest napisane, że pytać o haki do Octavia 2
coś gościu pomieszał->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dziadekkDo 800 PLN z montażem jeszcze do przyjęcia bybyło
nie można nieoryginalnej bo utrata gwarancji(podobno SAP szuka zawsze dziury w całym)
a biorąc moje boje z kiepskimi wiązkami w O2FL nie chcę ryzykować utraty gwarancji na elektrykę
gdyby wiązka była w cenie powiedzmy 400pln to wszystko z montażem by się zamknelo w 900przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz